Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Pompoensoep met tofoe
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Gebakken kabeljauw met warmoes en aardappeltjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kabeljauwhaasjes met vel (ongeveer 180g/pp), boter, peper, zout, olijfolie
Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout