Velouté van erwtjes met munt en gebakken parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groentebouillon , diepvrieserwtjes, zwarte peper, rijstmelk, parmaham
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Papillot van zalm met wilde rijst en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalmfilet, wilde rijst, water, courgette, wortels
Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Varkensbrochette met picklesboter en frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gebakken gehaktballetjes met mosterd en rode peper
Ingrediënten: gemengd gehakt, ei, beschuiten (of paneermeel), rode peperbolletjes, peterselie (fijngesnipperd)
Carpaccio van bloemkool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken