Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop
Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie
Ingrediënten: pompoenvlees, plukjes kervel, foie gras, truffelolie, sesamzaadjes
Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette
Ingrediënten: krokante broodcirkeltjes, appelsap, dooier, ei, mosterd
Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao
Ingrediënten: grof zout, wattle seeds , S², japanse rijstazijn, balsamico-azijn
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Millefeuille van sint-jacobsvrucht
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bladerdeeg, eierdooier, melk, prei, selderstengels
Scheermesjes, gemarineerde sjalot, tomaat, vinaigrette met gekonfijte knoflook
Ingrediënten: scheermessen, sjalotten, suiker, zout, xeresazijn
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Feestelijke vissoep
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: visafval van de visboer, selder, wortelen, uien, laurier