Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Cheeseburger met Wagyu beef en bearnaisesaus
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: tomaat, ontbijtspek, sla, hamburgerbroodjes, jonge kaas
Koken op vuur: hotdogs op een stokje met mosterdmayo en chiliketchup
Ingrediënten: mosterd, mayonaise, ketchup, chilisaus, hotdogworstjes
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Restjeswafel met kip, mozzarella en tomatensaus
Ingrediënten: olijfolie, pizzadeeg, kip, tomatensaus, mozzarella