Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,