Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Religieuse
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Muffins met banaan en chocolade
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, donkerbruine suiker, overrijpe geprakte banaan, zwarte chocoladepastilles