Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Risotto met netels
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, blaadjes van netels, groentebouillon, sjalotjes, fijngehakt, boter
Risotto met oesterzwammen
Lasagne met kaassaus zonder kaas
Ingrediënten: zout, olijfolie, glutenvrije lasagneblaadjes, ui, knoflook
Gnocchi
Ingrediënten: aardappelen, bloem, peper, zout
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken