Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Spies van gemarineerde paling en puree van gerookte aardappelen
Ingrediënten: palinggraten en afsnijdsels, gehakte ui, geplet knoflookteentje, visfumet, fijne suiker
Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise
Ingrediënten: witblauw rundsvlees (steak), fijngehakt, dijonaise mosterd, eigelen, kappertjes, fijngehakt, worcestersaus
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Tomaat garnaal met mozzarella espuma
Gepocheerd ei met jus van truffel, compote van ajuin
Ingrediënten: boter, gerookte bacon, gefrituurde uitjes, groene asperges, eieren
Heldere champignonsoep
Ingrediënten: kastanjechampignons (schoongemaakt en in 4 gesneden), gedroogde boschampignons, wortelen, geschild en grof gesneden, selder, grof gesneden, ui, in 2 gesneden