Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
New York bagel met spek en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Ham Light Smeerkaas, bagel, ontbijtspek, sla, tomaat
Malteservierkantjes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, melkchocolade, glucosestroop, grof verkruimelde tarwekoekjes, Maltesers, grof gehakt
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier
Witte chocolade brownie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Chocolademilkshake
Ingrediënten: room, pure chocolade, melk, chocolade-ijs, slagroom