Scampi-en-dadeltinteling

Sonja Kimpen

Bak de scampi beetgaar in de olie en kruid met kurkuma- en kerriepoeder. ...
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Dip van wortel en appel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de dip aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Indisch Hapje 4 personen

Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari

Maak zelf de ijsthee aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Aziatisch 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken zeebaars met currysaus en salade van rauwe groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was en snij de Chinese spinazie of paksoi fijn. Snij ook de radijsjes erg fijn.  ...
Ingrediënten: zeebaars, kokosolie, koriander, amandelen, citroen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: loempiavellen, sojascheuten, kalkoenfilet, pijpajuinen, engelenhaar
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Lekker veggie: pad thai

Pieter Declercq

Voor de saus: meng rietsuiker, sojasaus, sriracha, limoensap en tamarindepasta.  ...
Ingrediënten: sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha, limoen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de saus: Pel en snij de ui fijn. Pel de look en pers fijn. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen