Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Kastanjesoep
Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes
Ingrediënten: bruine Parijse champignons, sjalotje, wit van prei, Lacroix gevogeltefond, witte wijn
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Comté op toast met chutney van speculoos
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: uien, boter, witloof, mandarijnen, pompoen