Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken