Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Religieuse
Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok
Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: broodkruim, parmezaanpoeder, gehakte look, gehakte peterselie, gehakte dille
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Crème Brûlée met appel en speculaas
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: vanillestokje, room, eieren, witte suiker, appel