Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper
Americain préparé
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen rundvlees, garnituur, gehakte peterselie, ajuin, mosterd
White Lady
Ingrediënten: Gin (Bulldog), cointreau, citroensap, ,