Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De Feestkeuken van Sofie: Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: gerookte eendenborst in sneetjes, tuinkers, miniburgerbroodjes natuur, roquefort, fijne augurken
Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok