On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Salade van venkel, appel en pompelmoes met kwarteleitjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kwarteleitjes, venkels, groene appels, pompelmoes, feta
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Bruschetta met geitenkaas en venkel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes