Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes
Gado-satay
Ingrediënten: vissaus, limoensap, arachideolie, rode curry, pindakaas
Thaise viskoekjes
Ingrediënten: sperziebonen, in kleine stukjes gehakt, fijngehakte rode chilipeper, rode currypasta, verse korianderblaadjes, ei, losgeklopt
Croissants
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: ijskoud water, gist, melkpoeder, bloem, suiker
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Croissants met stevia
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk