Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Soepje van bruine Parijse champignons met gepaneerde shiitakes
Ingrediënten: bruine Parijse champignons, sjalotje, wit van prei, Lacroix gevogeltefond, witte wijn
Tonijn op 3 wijzen
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard
Coquilles met carpaccio van coeur de boeuf tomaten
Ingrediënten: Coeur de Boeuf tomaten, coquilles, zwarte truffel, toastbrood, truffelolie
Sint-Jakobsvrucht met worteldriekleur
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten (zonder koraal), wortel, wortel, wortels, rood witloof of roodloof
Heilbot in een jasje
Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek
Ingrediënten: ei, eidooiers, druivenpitolie, mosterd, rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet)