Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Quesadilla's met kaas en basilicum
Ingrediënten: geraspte kaas, tortilla's, boter, verse basilicumblaadjes,
Gebakken rijst met ei en prei
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: basmati rijst, prei, ajuin, Fama (bakboter), Thaïse kruiden
Vegetarische wok
Ingrediënten: ui, tofoe, gemarineerd in sojasaus, groenten naar keuze , arachideolie,
Superdip: guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, sjalotje, heel fijn gehakt, kerstomaatjes, heel fijn gesneden, gehakte koriander, zure room
Guacamole
Ingrediënten: rijpe avocado's, limoen, look, koriander, olijfolie