Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Shiitakesoep met kokos, koriander en paling
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zoete ui, shiitake (paddenstoelen), boter, knoflook, peper
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Salade van meloen, mozzarella en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Cavaillon meloen, porto, rucola, blauwe bessen, mozzarellabolletjes
Komkommersoep met Griekse yoghurt en roze peper
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ui, look, chilipepertje, kaffirblaadje, citroengras
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van