Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Witte bonensla
Ingrediënten: tomaten, spinazieblaadjes, olijfolie, water, balsamicoazijn
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Ingrediënten: maïskolven, boter (Kerrygold), cayennepeper, zout, aluminiumfolie
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Americain préparé
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen rundvlees, garnituur, gehakte peterselie, ajuin, mosterd
Caesar Salade
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: Romeinse sla, wit brood, parmezaankrullen, look, boter