Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
De ideale restverwerking: groentenquiche
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille