On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Vissoep met kerrie en munt
Boekweitnoedels met peultjes
Ingrediënten: boekweitnoedels per persoon, grof gehakte walnoten, peultjes, shiitake champignons, lente-uitjes
VTM Koken At The Festivals: homemade instant noedelsoep
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: citroengras, gember, paddenstoelen, rijstnoedels, Thai Knorr Bouillon
Heerlijk broodje "banh mi" van de Vietnamese foodtruck Banh mi
Ingrediënten: varkensschouder, suiker, zout, 5-kruidenmengeling, zwarte peper
Kipsalade met witloof
Ingrediënten: limoen, kipfilet (gekookt), witloof, ui, in zeer fijne plakjes, gepelde ongezouten pindanoten
Open Keuken met Sandra Bekkari: Oosterse omeletwrap
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari