Gemarineerde scampi op een stokje
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Exotische tofoesalade
Ingrediënten: gebakken tofoereepjes, groentebouillonpoeder, tarwekorrels, cactusvijgen (kan ook met ander exotisch fruit zoals mango, papaja,...), gedroogd exotisch fruit
Staartvis met rode kool
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten