Gebakken tonijn

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de tonijn in een beetje olijfolie en kruid hem met peper en zout. Bak hem 2 minuten als je hem bleu wil (4 ...
Ingrediënten: tonijnfilet (600 gr), boter, balsamico, tomaten, basilicum
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Vers Talent: tonno tonnato van An

Vers Talent: lekker zuiders met An

Begin met de kruidenkorst. Doe tijm en rozemarijn in een cutter. Hak of cutter fijn. Strooi de fijngehakte kruiden ...
Ingrediënten: tijm, rozemarijn, tonijn, peterselie, mayonaise
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tonijn met groene asperges en zeewier

Pascale Naessens - De Perfecte Keuken

Bak de tonijn kort in de boter. Bak de asperges kort in de boter, voeg eventueel wat tijm toe. ...
Ingrediënten: tonijn, nori, groene asperges, balsamico-azijn, olijfolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tataki van tonijn met gemarineerde komkommer

De keuken van de Meester

Tonijn in gecrushte peperbollen rollen. De 3 soorten pepers (witte, zwarte, seshuan) en rode bessen, je rolt tonijn ...
Ingrediënten: peper en zout, komkommer, tonijn, witte en zwarte peper, szechuan peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans Voorgerecht 4 personen

Quiche met tonijn en courgette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgettes in blokjes en stoof ze aan in wat arachideolie. Voeg er de gehakte look en wat italiaanse kruiden ...
Ingrediënten: bladerdeeg, verse tonijn, courgettes, eieren, eigelen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tonijnschotel

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de aardappelen in fijne schijfjes. Bedek de ovenschotel met de aardappelschijfjes. Kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: tonijn (uit blik), tomaten, aardappel, mascarpone, mozzarella
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tonijnballetjes met ricotta en paprika

Verwarm de oven voor op 240 graden. Doe de paprika’s in de oven en laat ze 30 minuten bakken. Hak de peterselie ...
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Kort gebakken tonijn met compote van tomaat en aardappelpesto

Yanaïka Skrzyszkowiak

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en doe ze terug in de kookpot laat even drogen ...
Ingrediënten: suiker, tomaten, aardappelen, peper en zout, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Tartaar van tonijn met peperkoek en een jus van Yuzu

Wout Bru

Snij de tonijn in fijne reepjes en doe dit in een kom. Breng op smaak met sesamzaadjes, peper en een snuifje zout. ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Voorgerecht 4 personen

Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen