Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Kerstomaatjes met pesto
Ingrediënten: pesto, kerstomaatjes
Vitello Tonato
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgebraad, witte wijn, water, laurier, tijm
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot