Gemarineerde zalm met rode kool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rauwe zalm, limoenen, acaciahoning, appel, sesamolie
Gerookte zalm met mierikswortel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: haasje van gerookte zalm, raviolivelletjes, platte peterselie, room, geraspte mierikswortel (ook verkrijgbaar in potjes)
Zalm met mierikswortelsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: geraspte mierikswortel (of puree uit een potje), citroensap, fijngehakte peterselie, geklopte room, gerookte zalm
Rauwe zalm met spaghetti van courgette
Ingrediënten: stevige, lange courgette, bladpeterselie, citroen (sap), rauwe zalm (dunne plakjes), hazelnootolie
Zalm met venkel en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm (samen ong. 600 gr), venkel, sap van 1 sinaasappel, sinaasappel, ajuin
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Pastastrikjes met zalm en kruidenkaas
Ingrediënten: peterselie, arachideolie, citroen, kruidenkaas bv. Boursin light, verse zalm (of gerookte zalm)
Penne rigate met zalm, courgettes en citroen
Bloemkoolzalfje met zalm en lompviseitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: een halve bloemkool, aardappelen, water, groentebouillon, room