Aspergesalade met mozzarella
Ingrediënten
-
raketsla
-
1 teentje look
-
Salade Mix molentje
-
1 bot witte asperges
-
4 bolletjes mozzarella
-
6 el balsamico azijn
-
10 el olijfolie
-
2 tomaten
-
Italian mix
Bereiding
Schil de asperges en snijd ze schuin fijn. Kook ze in water tot ze gaar zijn. Giet af en spoel onder koud water.
Was de raketsla.Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Hak de look. Voeg alles bij de sla en meng samen met de olijfolie en de balsamico azijn. Kruid met de PH Salade Mix.
Snijd de mozzarella in dikke schijven. Kruid met PH Italian Mix. Paneer de mozzarella met de bloem, eigeel en broodkruim. Bak hevig en kort aan in wat arachideolie.
Serveer met het aspergeslaatje.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be