Aziatische éénpanspasta met paksoi, paprika en wortel

Ingrediënten

Eenpansgerechten zijn zo makkelijk te maken. Dit is een Aziatische versie. Volledig vegetarisch, maar echt lekker. Klaar in 1-2-3, perfect voor wie niet veel tijd heeft. Of geen zin heeft in veel afwas ;)

Tip: gebruik glutenvrije pasta voor een volledig glutenvrij gerecht.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch

Bereiding

  1. Snij paksoi, paprika, wortelen en ajuin in fijne reepjes. Pel de look, snij fijn. Schil de gember. Rasp.

  2. Neem een grote pot. Doe er linguine, water, paksoi, paprika, wortelen, ajuin, look, gember, sojasaus, sesamolie, bruine suiker, chilivlokken en zout bij.

  3. Breng aan de kook. Kookt het? Tel 9 minuten. Roer regelmatig. 

  4. Haal van het vuur, voeg de rijstazijn en fijngesneden Chinese kool toe. Roer een minuutje onder elkaar.

  5. Serveer en werk af naar wens met pinda, lente-ui, sesamzaad en koriander.

0
Nog geen stemmen