Courgettepannenkoekjes

Ingrediënten

Pannenkoekjes

Tomatensalsa

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Was de courgettes en rasp ze met de schil. Pel de ui en rasp hem. Druk het vocht zoveel mogelijk uit de groenten.

  2. Pel de knoflook en snipper fijn. Klop de eieren los. Doe er de bloem bij en de melk en blijf kloppen tot je een vloeibaar beslag hebt zonder klonters. Voeg de geraspte groenten, de knoflook en de peterselie toe. Kruid flink met peper en zout.

  3. Verhit de olijfolie in een pan. Schep kleine hoopjes beslag in de pan. Laat enkele minuten bakken.

  4. Draai de pannenkoekjes om en laat nog even bakken. Pel en ontpit ondertussen de tomaten. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Meng de tomaten met de olijfolie, de komijn en de cayennepeper. Kruid eventueel bij met peper en zout.

  5. Serveer de pannenkoekjes met de salsa.

0
Nog geen stemmen

Lekker koken met een klein budget

Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Aantal pagina’s:
192 pagina’s
Prijs:
14,95 euro
ISBN:
9789002252013