Faux Gras met champignons en geitenkaas
Ingrediënten
-
1 el olijfolie
-
150 gr kleine champignons
-
1 blik Faux Gras de GAIA
-
75 gr verse geitenkaas
Bereiding
Verwarm de olijfolie op een matig tot hoog vuur in een sauspot (of pan zonder anti-kleeflaag).
Snijd de champignons in vier delen en stoof zeaan in de pot. Kruid met peper en zout. Snijd de blok geitenkaas in kleine blokjes.
Hak de peterselie en de tijm fijn. Wanneer de champignons beginnen te kleuren, draai dan het vuur zachter. Voeg de blokjes geitenkaas en de citroen toe.
Verwarm op een zacht vuur tot de geitenkaas gesmolten is en je een dikke saus krijgt.
Haal van het vuur en meng de peterselie en tijm door de saus. Kruid naar smaak verder bij met peper en zout.
Snijd de ciabatta in 4 dikke sneden (ongeveer 1 à 1,5 cm dik) en rooster ze in de broodrooster.
Halveer de knoflookteentjes.
Wanneer de broodsneetjes geroosterd zijn, wrijf ze dan meteen in met de knoflookteentjes.
Smeer de Faux Gras de GAIA in een dikke laag uit over de broodjes.
Presentatie: Schep het champignonmengsel over de Faux Gras de GAIA en garneer met gehakte peterselie.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be