Frisse salade met komkommer, radijs en kerstomaatjes

Ingrediënten

voor de dressing

  • het sap van 1/2 citroen
  • ½ th lepel za'atar
  • peper en zout
Dit kan iedereen
2 personen
Minder dan 15 minuten
Salade

Bereiding

  1. Snijd de kerstomaatjes doormidden en de komkommertjes in 8 stukken. Snijd de lente-uitjes in schuine ringetjes en de radijsjes in fijne plakjes. Pel de rode ui en snijd in fijne plakjes. Pel de knoflook en hak fijn.

  2. Meng de rucola met de kerstomaatjes, de komkommer, de lente-uitjes, de radijsjes, de rode ui, de knoflook, de olijven en de muntblaadjes. Verdeel over 2 borden.

  3. Klop de olijfolie, het citroensap en za’atar door elkaar in een apart kommetje.

  4. Kruid met peper en zout en verdeel over de salade.

0
Nog geen stemmen

Dit is een recept uit het kookboek slaatjes

Recepten
Ann Vertriest
Redactie
Ann Vertriest
Uitgeverij
Standaard uitgeverij
Fotografie
Ann Vertriest
ISBN
9789002252518
Meer info >>>