Gegrilde camembert met spicy honingcrunch
Ingrediënten
voor de camembert
-
1 boerencamembert
-
zonnebloemolie
-
100 gr frambozen
-
50 gr blauwe bessen
-
in stukken gesneden honingraat
-
onbespoten viooltjes
voor de spicy honingcrunch
-
1½ dl honing
-
½ rode peper, ontdaan van zaadlijst en fijngehakt
-
1 th lepel komijnzaad
Bereiding
Schenk voor de spicy honingcrunch de honing in een steelpan en breng zachtjes aan de kook.
Voeg de rode peper, het komijnzaad en de pistachenootjes toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken en haal de pan van het vuur.
Verhit een grillpan 2 minuten voor. Bestrijk de camembert met wat zonnebloemolie en leg de kaas in de grillpan.
Gril ca. 2 minuten aan beide zijden tot de kaas zacht is, maar nog niet gaat lopen. Leg de camembert op een mooie schaal en verdeel de frambozen, blauwe bessen en granaatappelpitten erover.
Schep de spicy honingcrunch op de kaas en garneer met stukjes honingraat en viooltjes.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be