Gegrilde camembert met spicy honingcrunch

Ingrediënten

voor de camembert

voor de spicy honingcrunch

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Vegetarisch
Dessert

Bereiding

  1. Schenk voor de spicy honingcrunch de honing in een steelpan en breng zachtjes aan de kook.

  2. Voeg de rode peper, het komijnzaad en de pistachenootjes toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken en haal de pan van het vuur.

  3. Verhit een grillpan 2 minuten voor. Bestrijk de camembert met wat zonnebloemolie en leg de kaas in de grillpan.

  4. Gril ca. 2 minuten aan beide zijden tot de kaas zacht is, maar nog niet gaat lopen. Leg de camembert op een mooie schaal en verdeel de frambozen, blauwe bessen en granaatappelpitten erover.

  5. Schep de spicy honingcrunch op de kaas en garneer met stukjes honingraat en viooltjes.

4
Average: 4 (1 vote)