Hutsepot met toast van camembert en perensiroop

Ingrediënten

Hutsepot

Toast

  • 4 sneetjes stokbrood
  • 4 sneetjes Camembert
  • 2 el Perenstroop
  • Honing-mosterdkruiden
  • Bieslook
Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd alle groenten in grove stukken en stoof ze aan in een beetje bakboter. Kruid met peper, zout, tijm en laurier. Bevochtig ze na 5 minuten met 2 dl water en voeg er een eetlepel Groentebouillon. Laat dit rustig garen onder het deksel tot alles gaar is (30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de gewenste malsheid van de hutsepot).

  2. Smeer het brood in met de perensiroop en leg er de camembert bovenop.Strooi de Honing-mosterdkruiden eroverheen. Plaats het geheel 5 minuten in een oven onder de grill. Serveer de hutsepot met de kaastoast. Werk af met takjes bieslook.

0
Nog geen stemmen