Flan van krab
Ingrediënten
-
1 dl volle room
-
1 dl volle melk
-
2 eieren
-
3 eigelen
-
zout
-
peper
-
1 snuifje PH currypoeder
-
1 snuifje paprikapoeder
-
2 el gehakte peterselie
-
1 teentje look (gehakt)
Bereiding
Doe de eieren en eigelen in een kom. Kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder. Giet de melk en room erbij en roer even.
Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe.
Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin.
Zet de potjes in een ovenschaal met water (au bain-marie). Bak in een oven van 160°C, gedurende 35 minuten.
TIP: Leg een opgevouwen strookje zilverpapier in de flanpotjes om de flan er makkelijk uit te krijgen na het bakken.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be