Flan van krab

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Doe de eieren en eigelen in een kom. Kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder. Giet de melk en room erbij en roer even.

  2. Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe.

  3. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin.

  4. Zet de potjes in een ovenschaal met water (au bain-marie). Bak in een oven van 160°C, gedurende 35 minuten.

  5. TIP: Leg een opgevouwen strookje zilverpapier in de flanpotjes om de flan er makkelijk uit te krijgen na het bakken.

0
Nog geen stemmen

Flan van krab

  1. Gebruik 2 volledige eieren en 3 eigelen
  2. Mix de eieren niet
  3. Gebruik volle room en volle melk
  4. Geen maiszetmeel toevoegen
  5. Bakken op lagere temperatuur