Garnalen met truffel en knolselderspaghetti
Ingrediënten: grijze garnalen, knolselder, truffelolie, limoen, truffelschilfers
Gestoofde prei met gegrilde-gerookte rivierpaling
Ingrediënten: preistengel, gerookte rivierpaling, gedroogde tijm, gedroogde oregano, balsamicoazijn
Tournedos van rundvlees en broccoli
Ingrediënten: rundsvlees, broccoli, olijfolie, peper en zout, nootmuskaat
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Millefeuille van aubergines met gedroogde ham
Sardines met kruiden in de oven
Ingrediënten: sardines, schoongemaakt, pijnboompitten, peterselie, look, citroensap
Scampi met rijke tomatensaus
Zeebaars in bakpapier met groenten en ansjovis
Ingrediënten: zeebaarsfilets, ansjovisfilets, kappertjes, knoflook, kerstomaatjes
Zeetong in papillot
Albert Verdeyen - Start to Cook
Voor de kinderen: Zweedse gehaktballetjes
Ingrediënten: plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, ei, broodkruim (+/- 125gr), zout, zwarte peper