Torentje van bloedworst, appel en puree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Haal het vel van de bloedworst. Snij in stukjes. ...
Ingrediënten: bloedworsten, boter, honing, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Witloofrolletje met appelmoes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de appels en snijd ze in stukjes. Stoof ze aan in een beetje boter en voeg er de suiker en het water aan ...
Ingrediënten: boter, appels, witloof, ham, bloedworst
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Bloedworst met appelmoes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de appelen en snijd ze in fijne stukjes. Laat de appeltjes zachtjes garen onder deksel. Kruid ze op het laatst ...
Ingrediënten: appels (jonagold), bloedworsten, boter, kaneel, suiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde zalm met rode kool

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zalm in reepjes. Snijd de kool in fijne reepjes. Snijd de appel in kleine blokjes. Snijd de bloedworst ...
Ingrediënten: rauwe zalm, limoenen, acaciahoning, appel, sesamolie
Beginner Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Slaatje van rode kool met krokante scampi

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de appel in blokjes. Snijd de kool zeer fijn. Meng de olie met azijn, citroensap, honing en de room. ...
Ingrediënten: scampi, brickdeeg, rode kool, bloedworst, Jonagold appel
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Ree met kweepeer en bloedworst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de ree mooi bruin. Bevochtig met water en wijn. Voeg er de PH Wildbouillon, groenten, tijm en laurier bij en ...
Ingrediënten: reefilet, ree nek, aardappelpuree, gedroogde bospaddenstoelen (eekhoorntjesbrood), rode wijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken Sint-Jakobsvruchten, witloof en spruitjes, crumble van bloedworst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten, peper, zout, spruiten, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen