Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoom de aardappelen (of kook ze). ...
Ingrediënten: kabeljauw, oesterzwammen, shiitakes, gewone champignons, aardappelen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw met kruidenkorst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. ...
Ingrediënten: peterselie, citroen (sap), bieslook, basilicum, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Cordon bleu van kabeljauw

Johan Engelen - De Perfecte Keuken

Doe de hazelnootjes en de pijnboompitten in de cutter en maal alles heel goed fijn. Voeg er de gemalen kaas en ...
Ingrediënten: kabeljauw (150gr), , gerookte eendenborst, hazelnootjes, Oud Brugge kaas
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gestoomde kabeljauw met venusschelpjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoom de kabeljauw op 80°C gedurende 4 minuten. Doe een beetje boter in de pan, voeg een beetje water en dragon ...
Ingrediënten: tomaten, gepeld en ontpit, venusschelpen, kabeljauw, oesters, dragon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw met prei

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de kabeljauw met peper en zout, oregano, marjolein, tijm en curry en stoom de kabeljauw 2 minuten op 180°. ...
Ingrediënten: kabeljauw, prei, olijfolie, bakboter, tijm
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tartiflette met kabeljauw

Claudia Allemeersch

Verwarm de oven voor op 180°C ...
Ingrediënten: aardappelen, witte uien, kabeljauw, Comté kaas, room
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Vis cordon bleu

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem de kabeljauw en leg hem voor je. Kruid met peper en zout langs beide kanten. ...
Ingrediënten: ham, jonge kaas, verse kabeljauw per persoon, bloem, paneermeel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Aïoli

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Maak een mengeling van grof zeezout, rozemarijn en tijm. Bedek hiermee de kabeljauw op de velkant een dag op voorhand ...
Ingrediënten: kabeljauw, wortelen, aardappelen, selder, prinsessenbonen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauwrug met spinazie

Piet Huysentruyt - Start to Cook

Kook de aardappelen gaar, voeg er op het laatst de spinazie bij en laat nog 3 minuten garen. Giet af en pureer, ...
Ingrediënten: aardappelen, kabeljauwrug (120 gr per stuk), spinazie, bloem, spekblokjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw met gepocheerd ei, asperges en Hollandse saus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak de asperges schoon en snijd ze in schijfjes. Neem een stukje kabeljauw leg daar de aspergepunten. Laat dit ...
Ingrediënten: eieren, kabeljauw, uienconfituur, water, citroen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht