Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kabeljauw, oesterzwammen, shiitakes, gewone champignons, aardappelen
Kabeljauw met kruidenkorst
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Cordon bleu van kabeljauw
Johan Engelen - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kabeljauw (150gr), , gerookte eendenborst, hazelnootjes, Oud Brugge kaas
Gestoomde kabeljauw met venusschelpjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tartiflette met kabeljauw
Vis cordon bleu
Ingrediënten: ham, jonge kaas, verse kabeljauw per persoon, bloem, paneermeel
Aïoli
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Kabeljauwrug met spinazie
Piet Huysentruyt - Start to Cook
Ingrediënten: aardappelen, kabeljauwrug (120 gr per stuk), spinazie, bloem, spekblokjes