Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Feestschotel van kreeft, zalm en tomaat-garnaal
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene sla, kreeften (ongeveer 600 gr per stuk), rauw Schots zalmhaasje, tomaten, peterselie
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: Gandaham, ui, knolselder, lookteentje, witbier
Gegratineerde kreeft
Ingrediënten: verse kreeften (600gr), fijngehakte sjalot, fijngehakte look, Alpro soya Bakken en Braden, shiitake champignons
Kreeft met spruiten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Oosterscheldekreeft met lentegroenten
Ingrediënten: Oosterschelde of Europese kreeft, Groene asperges, Witte asperges, Bloemkool, jonge worteltjes
Catalaanse kalfswangetjes met zeekreeftstaarten
Ingrediënten: kalfsvlees, kreeft van 450 gr, olijfolie, bloem, ei