Duizendgatenpannenkoeken
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)
Chocoladetruffels van Table’O
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P.
Aspergevlaai (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: bloem, water, melk, suiker, eieren