Pittig mosselsoepje

Mijn Pop-uprestaurant!

Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten: mosselen, groene selder, grote uien, peterselie, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith

Mijn Pop-uprestaurant!

Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten: verse zalm , whisky, zout, suiker, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Olijven met verse kruiden

Pascale Naessens

Doe alle verse kruiden samen in een vijzel en stamp ze vrij grof. De look plet je met het lemmet van een groot ...
Ingrediënten: olijfolie extra vierge, olijfolie, olijven (zwarte, groene of gemengd), look, citroen (sap)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hapje 2 personen

Gevulde zoete aardappel met pittige kalfsreepjes van Filly's

Mijn Pop-uprestaurant!

Stoom de zoete aardappelen vanaf het moment dat het kookt (15 minuten). ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, peper, zout, vetstof bv. Solo, kalfstournedos
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen

Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. ...
Ingrediënten: sjalot, rundsvlees, augurk, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de venkelcrème: snij de venkel in stukjes. Stoof aan in een klontje boter. Mix fijn met wat peper, zout en ...
Ingrediënten: venkels, wittewijnazijn, peper, zout, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Stoofpotje van konijn met Orval, puree uit de oven en snijboontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de konijnenbillen in de helft en kruid goed met peper en zout. ...
Ingrediënten: boter, maïsolie, konijnenbillen, ui, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen