Groentetorentje met peterseliesaus
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Messchedes in de oven
Ingrediënten: messchedes
Sardines met kruiden in de oven
Ingrediënten: sardines, schoongemaakt, pijnboompitten, peterselie, look, citroensap
Gestoofde prei met gegrilde-gerookte rivierpaling
Ingrediënten: preistengel, gerookte rivierpaling, gedroogde tijm, gedroogde oregano, balsamicoazijn
Tournedos van rundvlees en broccoli
Ingrediënten: rundsvlees, broccoli, olijfolie, peper en zout, nootmuskaat
Scampi met rijke tomatensaus
Millefeuille van aubergines met gedroogde ham
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)