Gare pompoen met bacon

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven ...
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Groentetorentje met peterseliesaus

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Vissoep met gerookte puree en Noordzeevis (KET, Brussel)

Mijn Pop-uprestaurant!

Pel en plet de look. Was de groenten. Schil en snijd de wortelen grof en houd één wortel apart. Snijd ook de ...
Ingrediënten: kabeljauw, visfumet, kokkels, aardappelen (loskokend), garnalenkoppen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P.

Mijn Pop-uprestaurant!

Haal de wangetjes een halfuur voor het bakken uit de koelkast. Verhit een pan en voeg vetstof toe.  ...
Ingrediënten: varkenswangen, Rodenbach, peper, zout, laurier
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aspergevlaai (Asparaguus, Hasselt)

Mijn Pop-uprestaurant!

...
Ingrediënten: bloem, water, melk, suiker, eieren
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 6 personen

Lamskoteletten met rode curry

Pascale Naessens

Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes ...
Ingrediënten: rode curry, snijboontjes, trostomaatjes, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 2 personen

Kalfstartaar met peertje

Mijn Restaurant!

Hak het vlees in blokjes en maak het aan met 4 eetlepels olijfolie, sjalot, bieslook, het grof zeezout en de zwarte ...
Ingrediënten: kalfsvlees van de platte bil, olijfolie, middelgrote sjalot, bieslook, grof zeezout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry

Pascale Naessens

Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ossenhaas met korst van hazelnoot en een sausje van balsamicoazijn

Mijn Restaurant!

Meng de balsamicoazijn met een beetje honing, bruine fond, 1 klontje boter en een beetje water in een pot. Laat ...
Ingrediënten: ossenhaas van telkens 200 g/persoon, balsamicoazijn, honing, water, bruine fond
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen