Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet
Ingrediënten: stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram, granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette