Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lentegroentjes met sabayon
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lentegroenten in julienne (wortelen, courgette, champignons, peultjes, groene asperges, courgettebloem), eieren, witte wijn, olijfolie, witte wijnazijn
Wintersalade: postelein- spinazie- veldsalade- waterkers
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: postelein, jonge spinazieblaadjes, veldsla, waterkers, Oud Brugge
Roulade van sla met blauwe kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, zure room, zachte geitenkaas, zachte blauwe kaas, zongedroogde tomaten
Baba ganoush met granaatappel
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: aubergines, sap van 2 citroenen, Tahina (sesampasta), platte peterselie, look
Aardperenzalfje met gestoomd eigeel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tortilla met wilde champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken