Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Open ravioli met boschampignons en aardpeer
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
De Feestkeuken van Sofie: Butternutsoepje met tartufata en hazelnoten
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: vruchtvlees van butternutpompoen, wortelen, zoete ui, geroosterde hazelnoten, zure room
Spring rolls met aubergine en tzatzikidip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rijstpapiervelletjes, rijstvermlicelli, aubergines, peper, fleur de sel
Quinoa met gebakken groentjes en oesterzwammen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Salade van venkel en sinaasappel
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: venkel, sinaasappelen, verse kruiden uit de tuin, appel, boerenbrood
Vegan milkshake, vegan ijsjes en zelfgemaakte vegan choco
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wok met tofu en paksoi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken