Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Pizzetta's Hawaï en Prosciutto

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor de handige instructies. ...
Ingrediënten: sjalot, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes (uit blik), Provençaalse kruiden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus

Pieter Declercq

Snij de hotdogs in stukjes van 3 à 4 cm. ...
Ingrediënten: hotdogs, chorizo, bladerdeeg (vierkant), ui (fijngesneden), dorure (ei + melk)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Krokante hapjes met lam en verse geitenkaas

Laat de rozijnen weken in warm water. ...
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), verse geitenkaas, brickdeeg, ui, rozijnen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190°C. Schil voor de vulling de sjalotten en knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd ...
Ingrediënten: bladerdeeg, sjalotten, gemengde bospaddenstoelen, knoflook, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gerookte paling met krokante groentjes en rodebietmayonaise

Wout Bru

Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder ...
Ingrediënten: granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten, scheutje balsamicoazijn
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette

Wout Bru

Kook het appelsap tot de helft in en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: reepje gemarineerde zalm, wakame, granny smith, witte sezamzaadjes, Chinees rijstpapier
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes

Wout Bru

Snij de lomo in flinterdunne schijfjes, plaats op een ovenplaat met bakpapier en bak op 150°C, gedurende 30 minuutjes. ...
Ingrediënten: gedroogde lomo (charcuterie), kleine blaadjes kervel, schijfje wit brood, zilverpoeder (facultatief), een halve liter olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja

Wout Bru

Voor de parfait:  warm de coulis op met de boter en de room. Los hierin de gelatine op en kruid met peper ...
Ingrediënten: sint-jakobsnootjes, schijfje wit brood, dille, groene kruidencoulis, boter
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen