Cannelloni van zeebaars met groene papaja

Sergio Herman

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Gebakken ganzenlever met crème van rode biet

Wout Bru

Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder ...
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen

Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes

Wout Bru

Kook de scheermesjes kort in water tot ze opengaan. Schrik ze af in ijswater en haal ze uit. Houd de schelp bij ...
Ingrediënten: grote Bretoense scheermessen, sjalot, tomaat, pijpajuintjes, scheutje olijfolie
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen

Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Basisrecept voor de soesjes. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng water en melk aan de kook met een snuifje ...
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Hapje 4 personen

Gevulde druivenbladeren

Breng, als je verse druivenbladeren gebruikt, een pan met gezouten water aan de kook en blancheer hierin de bladeren ...
Ingrediënten: druivenbladeren, langkorrelige rijst, afgespoeld, kleine tomaten, in blokjes gesneden, ui, fijngehakt, gele paprika, van zaadjes ontdaan en fijngehakt
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hoofdgerecht 8 personen

White Bean Dip met flatbread

Claudia Allemeersch

White Bean Dip: Doe de look, de bonen en het citroensap in de blender. Goed mengen. Kruiden met peper en zout. ...
Ingrediënten: cannelini bonen uit blik, look, gepeld, zeste en sap van 1 citroen, platte peterselie, olijfolie
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Rilette van konijn

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Cutter het zeezout met de peper, suiker, korianderbolletjes, rozemarijn, tijm en laurier. Hak de tijm, laurier, ...
Ingrediënten: konijnbillen, grof zeezout, eendenvet, rozemarijn, tijm
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Kippenkroketten van Piet

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de kipfilet fijn en bak de reepjes aan in een kleefpan. Kruid de kip met peper en zout. Snij de ham fijn ...
Ingrediënten: kip, Piet Huysentruyt kippenbouillon, water, boter, bloem
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Amuses à la Stephanie: olijfoliecrackers, hummus ft. baba ganoush, gazpacho tzaziki

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Dip: pof 1 aubergine in de oven (gaatjes in prikken, in de oven gedurende een uur, laten afkoelen en vruchtvlees ...
Ingrediënten: aubergine, geweekte en gekookte kikkererwten, Griekse yoghurt, gepofte look , kruidenmengeling (komijn, sesamzaad, venkelzaad, korianderzaad,...)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Bitterballen van Vlaamse stoverij

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Laat de stoverij afkoelen in de koelkast. Smelt boter in een steelpannetje. Voeg de bloem al roerend toe. Blijf ...
Ingrediënten: stoofvlees (recept: klik hieronder door), agar agar, bloem, boter, rundsbouillon
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen