Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gebakken ganzenlever met crème van rode biet
Ingrediënten: stukjes ganzenlever van ongeveer 50 gram, granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten
Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes
Ingrediënten: grote Bretoense scheermessen, sjalot, tomaat, pijpajuintjes, scheutje olijfolie
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Gevulde druivenbladeren
Ingrediënten: druivenbladeren, langkorrelige rijst, afgespoeld, kleine tomaten, in blokjes gesneden, ui, fijngehakt, gele paprika, van zaadjes ontdaan en fijngehakt
White Bean Dip met flatbread
Ingrediënten: cannelini bonen uit blik, look, gepeld, zeste en sap van 1 citroen, platte peterselie, olijfolie
Rilette van konijn
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: konijnbillen, grof zeezout, eendenvet, rozemarijn, tijm
Amuses à la Stephanie: olijfoliecrackers, hummus ft. baba ganoush, gazpacho tzaziki
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: aubergine, geweekte en gekookte kikkererwten, Griekse yoghurt, gepofte look , kruidenmengeling (komijn, sesamzaad, venkelzaad, korianderzaad,...)
Bitterballen van Vlaamse stoverij
Ingrediënten: stoofvlees (recept: klik hieronder door), agar agar, bloem, boter, rundsbouillon