Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Stapelsandwich met kaas en abrikozenboter en groentestaafjes
Ingrediënten: currypoeder, abrikozen confituur, honing, brood, zachte boter
Groentenknikkers en een boterham met banaan en hazelnootpasta
Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij), plantaardige yoghurt, sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...), vanillestok, maizena
Croque met raketsla, geitenkaas en half gedroogde tomaten
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Broodje met tonijnsalade, rode paprika en lente-uitjes
Ingrediënten: citroen, rode paprika, lente-ui, tonijn (uit blik), vetstof bv. Becel pro.activ Délice
Croque tomaat, geitenkaas en gedroogde ham op de bbq
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: zachte geitenkaas, gedroogde ham, italiaanse kruiden, raket sla, gemengde sla
Tortilla met tonijn en fijne groentjes
Frittata met spaghetti en paprika