Dipsaus met rode biet en feta

Pieter Declercq

Doe alles in een blender. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Opgevulde tomaatjes met Maredsous

Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Paprikasoep

Let's Get Fit!

Pel de uien en snijd in 4. ...
Ingrediënten: uien, rode paprika's, groene paprika, knoflook, vetarme kippenbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 2 personen

Italiaans geroosterde vijgen

Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. ...
Ingrediënten: verse vijgen, dunne Italiaanse ham (60gr), honing, balsamicoazijn, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Snel en simpel: lekkere preisoep

Let's Get Fit!

Snijd de prei in grove stukken en was hem pas daarna. ...
Ingrediënten: prei , uien, courgette, vetarme kippenbouillon, peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Dipsaus met curry en yoghurt

Pieter Declercq

Mix alles onder elkaar. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, kerriepoeder, zwarte peper, (zee)zout, limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Komkommer-courgettesoep

Let's Get Fit!

Was de komkommer en courgette en snijd ze in stukken. ...
Ingrediënten: komkommer, courgette, ui, vetarme bouillon, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Hongaarse goulashsoep

Let's Get Fit!

Snipper de ui fijn. Snijd de paprika in reepjes en de champignons in schijfjes. ...
Ingrediënten: ui , tomatenblokjes, vetarme groentebouillon, rode paprika, champignons
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 2 personen

De Kleine Chefs: regenboog-wortelsoep met balletjes

Jordy Geuens

Pel de ui. Was de prei. Schil de aardappel. Snij de ui, prei en aardappel grof. ...
Ingrediënten: wortelen van dezelfde kleur (geel, oranje of paars), ui, aardappel, wit van prei, bouillon (groente of kip)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen